Szimuláció

  • Test hőmérsékletének importálása
  • Felhasználó által megadott helyen terhelés elhelyezése
  • Végeselemes háló minőségének ellenőrzése

Solid Edge 2024: Szimuláció

A Solid Edge 2024 szimulációs fejlesztései nagyobb szimulációs teljesítményt és sebességet biztosítanak. A megnövelt átjárhatóság lehetővé teszi, hogy a Simcenter FLOEFD for Solid Edge vizsgálatból származó test hőmérsékleti eredményeket importálhassa a végeselemes vizsgálathoz. Az is új lehetőség, hogy bármely, a felhasználó által meghatározott pontra terhelést (erőt) helyezzen el.

Solid Edge 2024: Szimuláció

A Simcenter FLOEFD for Solid Edge továbbfejlesztései növelik a szimulációs teljesítményt és sebességet a hálózás, a szerkezeti vizsgálatok és az együttműködés javításával. Az új IGBT kompakt modell megkönnyíti az elektronikus alkatrészek bevonását a szimulációs vizsgálatokba. Az új hálózó algoritmus gyorsabb hálózást és szimulációs munkafolyamatokat tesz lehetővé.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2024-as verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge szoftverről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban