Adatkezelés (PDM)

A Siemens és ezáltal a Solid Edge csapata is nagy figyelmet fordít az adatok kezelésére. A Solid Edge 2019 két lehetőséget kínál fel ennek megoldására. A kisebb, kevesebb adattal rendelkező cégek számára megoldást jelenthet a Solid Edge beépített adatkezelés funkciója. A nagyobb adatmennyiséggel rendelkező cégek számára pedig tökéletes megoldást nyújt a Teamcenter integráció.

Solid Edge beépített adatkezelés

A Solid Edge beépített adatkezelés használatával mostantól a korábban bevezetett rajz megnyitása modellből funkció és az automatikus sorszámozáson túl lehetősége van megadni egyéni tulajdonságokat, mint kötelezően kitöltendő mezőket. Így mentésnél ezen információk megadása nélkül nem menthető a modell.

Solid Edge Teamcenter integráció

Dolgozzon otthonról vagy az ügyféltől, a változtatásokat pedig szinkronizálja később! A Solid Edge 2019 Teamcenter integrációja lehetővé teszi a tervezési adatokkal való kapcsolat nélküli (offline) munkát. Hozzon létre új komponenseket, modelleket kapcsolat nélküli munka során és töltse fel azokat, amikor visszaér az irodába és ismét van hozzáférése a Teamcenterhez!

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2019-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2019-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban