Mechanikai tervezés

Generatív tervezés

A generatív tervezéssel az általunk létrehozott modelleken topológiai optimalizálást hajthatunk végre, amellyel minimalizálható a termékek elkészítéséhez szükséges anyag mennyisége a megadott kritériumok (pl. tömeg, teherbírás, biztonsági tényező stb.) figyelembevétele mellett. Az új verzióban a generatív tervezéssel létrehozott hálómodellek geometriai sajátosságait automatikusan felismeri a rendszer, melyeket összeállításban felhasználhatja beszereléskor. A feltételrendszer megadásakor az új beállítások segítségével még jobban definiálhatja a peremfeltételeket és figyelembe vetetheti a gyártási sajátosságokat.

Reverse Engineering

A Reverse Egineering funkció segítségével gyorsabban ismertetheti fel háló modelljeinek (STL, 3MF) sajátosságait és alakíthatja vissza őket un. B-rep modellé, mint korábban.

Tervezés fejlesztések

Automatizált parancs segítségével alakíthat ki egyszerűsített modellt szereléseiből és rejtheti el a szerelések belső tartalmát.

Még soha nem volt ennyire egyszerű felületekből testet létrehozni. Néhány kattintással létrehozhatja a felülethalmaz által meghatározott tömör testet.

Tervezze meg csővezetékét most és határozza meg annak útvonalát később a szerelésben! A Solid Edge 2019 ebben is segítségére van.

Költség tervezés

Lemezalkatrészeknél a Solid Edge 2019 segítséget nyújt a várható gyártási költség meghatározásában. Annak függvényében, hogy miként tervezte meg az alkatrészét, milyen műveletekkel lehet legyártani, változik a gyártási költség.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2019-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2019-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban