Együttműködés / Információ megosztás

Korunk egyik fontos kérdése, hogy miként kommunikáljunk partnereinkkel úgy, hogy az információkat egy harmadik fél ne szerezhesse meg? Erre a kérdésre ad megoldási javaslatot a Siemens PLM Software a Solid Edge Portál segítségével.

Ossza meg információit partnereivel az ingyenesen elérhető Solid Edge Portálon keresztül. Élvezze az ingyenesen elérhető 5Gb tárhelyet és a Siemens által garantált biztonságos adatmegosztás előnyeit!

A Solid Edge Portál lehetőséget nyújt szerelések esetén az egyes elemek kikapcsolására, elrejtésére.

A Solid Edge Portálon keresztül kérhet automatikus robbantást.

Megnézheti és véleményezheti a kapott modelleket, összeállításokat. Az észrevételeit közvetlenül a modellen helyezheti el, melyek a modellel együtt lementésre kerülnek.

Ön dönti el, hogy a partnere a megosztott dokumentumokat meddig láthatja. Befolyásolhatja, hogy a partnere le tudja-e tölteni a megosztott fájlt vagy csak a Portálon keresztül tekintheti meg.

A Portál használatához csupán egy WebKey fiókra van szüksége.

A Solid Edge portál az alábbi linken érhető el: https://solidedgeportal.sws.siemens.com/home

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2019-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2019-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban