Elektromos tervezés

A Solid Edge portfóliója jelentősen kibővült, rengeteg új lehetőséget biztosítva a felhasználók számára. Ezek közé tartozik az elektromos tervező modul. Ez a modul lehetővé teszi, hogy megtervezze elektromos vonatkozással bíró alkatrészeit, szerelési egységeit, kapcsolásait könnyen és egyszerűen használható felhasználói felület használatával. Tervezéséhez használja fel a beépített szabványos jelöléseket - a Solid Edge elektromos tervező segítségével!

Tesztelje megtervezett áramköreit még a gyártás előtt! Vizsgálja meg, hogy a kapcsolások megfelelően működnek, javítsa a hibákat egyszerűen és gyorsan!

Szinkronizálja a kész áramkört Solid Edge-be! A szinkronizálás után a Solid Edge sajátjaként kezeli az elektromos alkatrészeket.

Tervezze meg vezetékezését a Solid Edge Elektromos tervező használatával! Hozza létre a kapcsolásokat, majd a szinkronizálást követően a Solid Edge létrehozza a szükséges vezetékeket a szükséges hosszal! Önnek csak a cél- és a kiinduló komponenst kell definiálni a vezeték elhelyezésénél a többi nyugodtan a Solid Edge-re bízhatja.

A Solid Edge portfolió segítségével mostantól lehetősége van megtervezni saját PCB-jét.

Alakítsa ki a szükséges rétegeket és helyezze el a kapcsolatokat! Az így megtervezett alkatrészt megnyithatja Solid Edge-ben és vizsgálatokat folytathat ütközés, hőfejlődés szempontok figyelembe vételével.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2019-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2019-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban