Szimuláció

A Solid Edge szimulációs tárháza kibővült, egy új családtaggal, az Áramlás szimulációval egészült ki. A Siemens komoly lépést tett ennek a területnek a lefedése érdekében. Mostantól a Mentor Graphics megoldásait integrálva lehetőség nyílik áramlásszimulációk elvégzésére, a kapott, megbízható eredmény kiértékelésére. A Mentor Graphics által biztosított Flow Simulation csomaggal ellenőrizheti tervezett gépe hűtés-rendszerét, vagy akár egy vontatmányon lévő tartály viselkedését különböző töltöttségi állapotban. Lehetősége nyílik mozgó folyadék hatására fellépő erők vizsgálatára, elemzésére.

Összefoglalva, a Solid Edge 2019 és a Mentor Graphics által kínált FloEFD segítségével elvégezhet hőtani vizsgálatokat, vizsgálhat porózus anyagokat, optimálisabb hálózás segítségével futtathat akár nem-newtoni folyadékokon is szimulációt. A felsoroltakon kívül elvégezhet még számos egyéb szimulációs vizsgálatot.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2019-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2019-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban