Hagyományos
modellezés +
Szinkronmodellezés =
Solid Edge
Érdemes váltani.

Részletek a Solid Edge 2020 Újdonságok Konzultációról!

Profi eszköz a profi tervezőknek

Solid Edge portfólió

A Solid Edge 2020 a legújabb jövőbe mutató technológiákat alkalmazva, nyújt segítséget akár a legbonyolultabb tervezési feladatok eredményes elvégzéséhez is. Legyen szó forgácsolt alkatrészek, 2D rajzok vagy 3D nyomtatott alkatrészek megtervezéséről.

A tervezési folyamatot segíti az új kiterjesztett valóság funkció, mellyel „megjelenítheti” termékeit a valóságban, akár még a gyártás elindítása előtt.

Az elektromos és mechanikai tervezés tökéletes integrációjával csökkentheti a hibák/tévedések számát és lerövidítheti a fejlesztési időt.

A Solid Edge 2020 kibővült szimulációs lehetőségeinek segítségével az elkészült modelleket ellenőrizheti még a gyártás megindítása előtt, ezzel pénzt és időt spórolhat meg.

A modell alapú tervezés és az új 2D tábla kiosztás segítségével csökkentheti gyártási költségeit.

Többnyelvű dokumentációit könnyedén elkészít az új fordító eszköz segítségével.

Az adott cég üzleti igényeinek megfelelően skálázható adatmenedzsment funkcióval egyszerűen rendszerezheti a tervezési adatait, legyen szó modellekről, dokumentációkról vagy egyéb adatfájlról.

A felhőalapú kollaborációs lehetőség segítségével biztonságosan megoszthatja adatait partnereivel.

Mechanikai tervezés

Mechanikai tervezés

Az automatikus skálázás segítségével még könnyebben hozhatja létre vázlatait. Nem kell többé figyelnie a vázlat rajzolásakor a méretekre, hisz az első méret elhelyezésével átskálázhatja a megrajzolt vázlatot.

Elektromos tervezés

Elektromos tervezés

Tervezze meg elektromos vonatkozással bíró alkatrészeit, szerelési egységeit, kapcsolásait.

Szimuláció

Szimuláció

A Solid Edge szimulációs környezet funkciói bővültek a hőtani szimulációk területén, valamint a kinematikai és dinamikai mozgások vizsgálata is lehetővé válik.

Műszaki dokumentáció

Műszaki dokumentáció

Lehetőség van a Solid Edge-ben elkészített metszetek átvételére és felhasználására a 3D pdf elkészítése során. Ezzel még informatívabb dokumentumokat tud előállítani.

Adatkezelés

Adatkezelés

Az új verzió segítségével topológiai (alakalapú) kereséseket is indíthat a szükséges modell gyorsabb megtalálása érdekében. A Teamcenterből is ellenőrizheti modelljei méretét, hisz a Solid Edge 2020 TC integrációja magával viszi az elhelyezett PMI-kat.

Együttműködés / Információ megosztás

Együttműködés / Információ megosztás

Ossza meg információit partnereivel az ingyenesen elérhető Solid Edge Portálon keresztül.

3D nyomtatás

A 3D nyomtatás parancsai segítségével előkészítheti modelljeit a 3D nyomtatáshoz. Ellenőrizheti, hogy modellje megfelelő anyagvastagsággal rendelkezik, vagy hogy hol van szükség támaszanyag alkalmazására.

Adatkezelés

A Siemens és ezáltal a Solid Edge csapata is nagy figyelmet fordít az adatok kezelésére. A Solid Edge 2020 két lehetőséget kínál fel ennek megoldására. A kisebb, kevesebb adattal rendelkező cégek számára megoldást jelenthet a Solid Edge beépített adatkezelés funkciója. A nagyobb adatmennyiséggel rendelkező cégek számára pedig tökéletes megoldást nyújt a Teamcenter integráció.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2020-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2020-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.