Műszaki dokumentáció

3D PDF bővített funkcionalitás

Lehetőség van a Solid Edge-ben elkészített metszetek átvételére és felhasználására a 3D pdf elkészítése során. Ezzel még informatívabb dokumentumokat tud előállítani.

Technical Publication

A Solid Edge 2020 magyar nyelvű dokumentáció készítő modulja segítségével, gyorsan és egyszerűen készíthet teljes gyártási vagy szerelési dokumentációt. Az asszociativitás biztosítja, hogy a dokumentumban lévő modell minden esetben megegyezik a Solid Edge-ben lévő modellel. Ennek köszönhetően elindíthatja a dokumentáció készítést már akár a félkész modellen és ahogy halad a tervezés folyamata, a dokumentumban szereplő modell folyamatosan frissül. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy megossza a folyamatokat és a mérnöki tervezési folyamat mellett, megindíthassa a dokumentáció készítés folyamatát.

A Solid Edge Technical Publication sablonjai segítségével gyorsan és eredményesen készítheti el gépkönyveit, munkautasításait. Amennyiben szeretné, készíthet saját sablont is, így cégre szabhatja dokumentumait. Ezt a sablont felhasználva későbbiekben további modellek esetén tovább egyszerűsödik és felgyorsul a dokumentum előállítása.

A kész dokumentumot több formátumban tudja tárolni. Készíthet pdf dokumentumot, melyet kinyomtatva a kolléga megtekintheti az összeszerelés lépéseit, vagy a szükséges ellenőrző lépések listáját. De kimentheti akár HTML-5 formátumban is, és felhasználhatja a cég weboldalán, mint interaktív tartalom. Ezáltal ügyfelei „kézzelfoghatóbb” képet kapnak a különböző gyártmányairól, könnyebben megértik azok működését.

Technical Publication

A Solid Edge 2020 magyar nyelvű dokumentáció készítő modulja segítségével, gyorsan és egyszerűen készíthet teljes gyártási vagy szerelési dokumentációt.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2020-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2020-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban