Elektromos tervezés

A Solid Edge portfóliója jelentősen kibővült, rengeteg új lehetőséget biztosítva a felhasználók számára. Ezek közé tartozik az elektromos tervező modul. Ez a modul lehetővé teszi, hogy megtervezze elektromos vonatkozással bíró alkatrészeit, szerelési egységeit, kapcsolásait könnyen és egyszerűen használható felhasználói felület használatával. Tervezéséhez használja fel a beépített szabványos jelöléseket - a Solid Edge elektromos tervező segítségével.

Tesztelje megtervezett áramköreit még a gyártás előtt. Vizsgálja meg, hogy a kapcsolások megfelelően működnek, javítsa a hibákat egyszerűen és gyorsan.

Szinkronizálja a kész áramkört Solid Edge-be. A szinkronizálás után a Solid Edge sajátjaként kezeli az elektromos alkatrészeket.

Tervezze meg vezetékezését a Solid Edge Elektromos tervező használatával. Hozza létre a kapcsolásokat, majd a szinkronizálást követően a Solid Edge létrehozza a szükséges vezetékeket a szükséges hosszal. Önnek csak a cél- és a kiinduló komponenst kell definiálni a vezeték elhelyezésénél a többi nyugodtan a Solid Edge-re bízhatja.

A Solid Edge portfolió segítségével mostantól lehetősége van megtervezni saját PCB-jét.

Alakítsa ki a szükséges rétegeket és helyezze el a kapcsolatokat. Az így megtervezett alkatrészt megnyithatja Solid Edge-ben és vizsgálatokat folytathat ütközés, hőfejlődés szempontok figyelembe vételével.

Huzalozás és kábelkorbács kialakítás Solid Edge-ben

Tervezze meg vezetékezését a Solid Edge Elektromos tervező használatával. Hozza létre a kapcsolásokat, majd a szinkronizálást követően a Solid Edge létrehozza a szükséges vezetékeket a szükséges hosszal.

Nyomtatott áramkör

Tesztelje megtervezett áramköreit még a gyártás előtt. Vizsgálja meg, hogy a kapcsolások megfelelően működnek, javítsa a hibákat egyszerűen és gyorsan.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2020-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2020-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban