Szimuláció

A Solid Edge szimulációs környezet funkciói bővültek a hőtani szimulációk területén.

A kinematikai és dinamikai mozgások vizsgálata is lehetővé vált a Solid Edge license használatával.

Rezgés, gerjesztés

A Solid Edge szimulációs vizsgálatainak lehetősége kibővült és mostantól lehetővé teszi a különböző gerjesztések szerkezetre gyakorolt hatásának vizsgálatát is.

Mozgás szimuláció

A prémium license-el rendelkező Solid Edge felhasználók élvezhetik a kinematikai és dinamikai mozgás vizsgálatok előnyeit.

Hőtani szimuláció

A Solid Edge szimulációs modulja az új verziótól kezdődően képes időben nem lineárisan változó hőtani szimulációk vizsgálatára is.

Áramlás szimuláció

A Solid Edge 2019-es verzióval debütáló áramlás szimuláció segítségével lehetőség nyílik áramlás szimulációk elvégzésére, a kapott, megbízható eredmény kiértékelésére. A Mentro Graphics által biztosított Flow Simuliation csomaggal ellenőrízheti tervezett gépe hűtés-rendszerét, vagy akár egy vontatmányon lévő tartály viselkedését különböző töltöttségi állapotban. Lehetősége nyílik mozgó folyadék hatására fellépő erők vizsgálatára, elemzésére.

Összefoglalva a Solid Edge 2020 és a Mentor Graphics által kínált FloEFD segítségével elvégezhet hőtani vizsgálatokat, vizsgálhat porózus anyagokat, optimálisabb hálózás segítségével futtathat akár nem-newtoni folyadékokon is szimulációt. A felsoroltakon kívül elvégezhet még számos egyéb szimulációs vizsgálatot.

Szimuláció

A Solid Edge szimulációs környezet funkciói bővültek a hőtani szimulációk területén. A kinematikai és dinamikai mozgások vizsgálata is lehetővé vált a Solid Edge license használatával.

Ingyenes próbaverzió

Próbálja ki szeptembertől a Solid Edge 2020-es verzióját 30 napig! Regisztráljon az ingyenes, teljes funkcionalitású verzióért!

Információ kérés

Tudjon meg még többet a Solid Edge 2020-ről, lépjen kapcsolatba szakértő kollégánkkal!

Támogatás

Felhasználóink számára elérhető egy magyar nyelvű ügyféltámogatási oldal is, ahol letölthetik a legfrissebb szoftververziókat, javítási csomagokat, ingyenes kiegészítőket, valamint érdekes tudásbázis cikkeket olvashatnak.

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban

Főbb funkciók a különböző Solid Edge csomagokban